Intuïtief & loopbaan Coaching

Intuïtieve coaching

Intuïtie geeft zelfvertrouwen. Na vijftien jaar in Peru te hebben gewoond, realiseerde ik me dat als ik mijn leven in een andere cultuur kon opbouwen, ik dat overal kan, ook weer Nederland. Intuïtie geeft zelfvertrouwen. Sindsdien neem ik de tijd bij belangrijke beslissingen, doe even niets en wacht op een ingeving.

Intuïtieve coaching draait om het versterken van jouw innerlijke kompas. Het helpt je om te vertrouwen op je natuurlijke inzichten. In plaats van overhaaste beslissingen te nemen, leer je luisteren naar die stille stem binnenin die je de weg wijst.

Door bewust tijd te nemen en ruimte te geven aan je intuïtie, ontdek je nieuwe mogelijkheden en oplossingen die je eerder misschien over het hoofd zag. Deze methode bevordert niet alleen je professionele groei, maar verrijkt ook je persoonlijke leven door je te verbinden met jezelf. 

Met intuïtieve coaching krijg je de tools om op een ander niveau naar jezelf te luisteren, wat leidt tot zelfverzekerdheid en een gevoel van vervulling. Je leert hoe je in harmonie met je intuïtie kunt leven, waardoor je beter kunt navigeren door de uitdagingen van het leven.

Loopbaan coach

Wil je een volgende stap in je carrière, maar weet je niet welke richting je op wilt? Met mijn loopbaancoaching help ik je om je doelen helder te krijgen en te bereiken, zonder dat je per se van baan hoeft te veranderen.

Wil je doorgroeien in je huidige functie, een carrièreswitch overwegen, of meer voldoening vinden in je werk? Samen ontdekken we jouw sterke punten en passies. We werken intuïtief, zodat je leert vertrouwen op je innerlijke kompas bij het maken van carrièrekeuzes, die verbonden zijn met jouw innerlijke wereld.

Tijdens onze consulten creëer ik een ondersteunende omgeving waar jij jezelf kunt zijn. We stellen een persoonlijk plan op dat aansluit bij jouw unieke situatie en ambities.

Optimaliseer je carrière met meer zelfvertrouwen en duidelijkheid. Mijn coaching is specifiek voor professionals die persoonlijke en professionele groei nastreven en klaar zijn om hun intuïtie te volgen.

Wil je meer weten? Klik dan onder op de knop.

Beautiful Hispanic Woman Studying At Home With Laptop Pc

Young & Talented ( 21+)

Het Young  & Talented programma is speciaal ontwikkeld voor jongvolwassenen tussen de  21 en 30. Je wilt:

Als je  je bestaande talenten een plek wil geven, is dit iets voor jou. Dit programma biedt maatwerk en bestaat uit vijf consulten, kies uit online of op locatie in Enschede (of andere steden in Nederland) of maak er een combi van. Jij hebt ongekende mogelijkheden, en ik help je deze te ontdekken en te ontwikkelen. Verwacht persoonlijke begeleiding die jou op een intuïtieve manier naar je doelen leidt, met consulten die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Master your Experience

Ben jij 50+ en klaar om je bestaande talenten te herontdekken en benutten?

Dit programma is speciaal voor jou is ontworpen. In vijf op maat gemaakte consulten, een combinatie van online en op een locatie waar dan ook in Nederland, ontdek je hoe je jouw rijke ervaring op een nieuwe en betekenisvolle manier kunt inzetten.

Stel je voor dat je met persoonlijke begeleiding jouw doelen intuïtief bereikt, met consulten die perfect aansluiten op jouw unieke behoeften. Laat je verrassen door wat er mogelijk is als je jouw potentieel opnieuw verkent en volledig benut.

Durf jij deze reis aan te gaan? Ontdek wat Master your Experience voor jou kan betekenen en transformeer je professionele en persoonlijke leven op jouw manier.

Contact

Enlace Creatief Leiderschap
KVK: 806774360000
enlacesaskia@gmail.com

Copyright © 2022 Enlace Creatief Leiderschap

Algemene Voorwaarden | Privacy Beleid | Cookie Beleid | Website Design