Een andere taal leren is een geweldige manier om de wereld te verkennen.

     
        Redenen om Spaans te leren

Meer dan 400 miljoen mensen spreken Spaans, waardoor het na het Engels de meest gebruikte taal ter wereld is. Van Spanje tot Latijns-Amerika, waaronder Mexico, Argentinië en Colombia, wordt Spaans gesproken. Bovendien wordt Spaans in veel landen als tweede taal gesproken, zoals in het zuiden van de Verenigde Staten. 

Voor je carrière is vloeiend Spaans spreken een geweldige aanvulling op je cv, zelfs als je niet internationaal wilt gaan. Werkgevers waarderen meertalige communicatievaardigheden. Voeg een vleugje Spaanse pracht toe aan je professionele reis!

 

 

Nieuw concept!

Heb je het enorm druk maar wil je toch graag de Spaanse taal leren, grotendeels zelfstandig maar met begeleiding, dat kan nu! Hoe? Je schaft de online cursus aan en daarmee heb je ook contact met je docent. Op maandag, wanneer het jou uitkomt, maak je een afspraak in onze agenda en loopt langs om spreekvaardigheid te oefenen en samen te kijken naar de opdrachten die je lastig vindt of meer verdieping in wilt.

Spaans Academy online 

Beginners 0: Het stelt je in staat om vanuit het comfort van je eigen omgeving te leren, waar en wanneer het jou uitkomt. 

2023 kennismakingsprijs: 50,-