Een andere taal leren is een geweldige manier om de wereld te verkennen.

     
        Redenen om Spaans te leren

Meer dan 400 miljoen mensen spreken Spaans, waardoor het na het Engels de meest gebruikte taal ter wereld is. Van Spanje tot Latijns-Amerika, waaronder Mexico, Argentinië en Colombia, wordt Spaans gesproken. Bovendien wordt Spaans in veel landen als tweede taal gesproken, zoals in het zuiden van de Verenigde Staten. Voor je carrière is vloeiend Spaans spreken een geweldige aanvulling op je cv, zelfs als je niet internationaal wilt gaan. Werkgevers waarderen meertalige communicatievaardigheden. Voeg een vleugje Spaanse pracht toe aan je professionele reis!

 

 

Stap binnenkort in ons gloednieuwe concept!

Temidden van jouw drukke leven Spaans leren, grotendeels op jouw eigen ritme, maar mét die extra begeleiding die het verschil maakt? Het kan nu!

Hoe? Jij schaft onze online cursus Spaans aan waarbij je de mogelijkheid hebt om persoonlijke sessies in te boeken. Om de 2 weken, om de maand of niet. Dit is apart te boeken. Je kan ook de online cursus geheel zelfstandig doen.

Picture this: je hebt al een maand zelfstandig aan je Spaans gewerkt. Je vindt dat het tijd is om Spaans te oefenen. Op maandag maak je een afspraak in onze agenda en je komt langs voor een half uur Spaanse conversatie les. Kies voor groep of individueel.

Samen werken we aan jouw spreekvaardigheid en gaan we dieper in op de opdrachten die je uitdagend vindt of waar je graag meer diepgang aan geeft. Een frisse en flexibele manier om de Spaanse taal te ontdekken! 🌟

 

Maria is een bevlogen docente Spaans woonachtig in het schilderachtige Malaga. Online biedt ze unieke en op maat gemaakte taallessen. Haar levendige benadering, waarin ze culturele elementen integreert en sterk de nadruk legt op conversatie, creëert een stimulerende leeromgeving. 

De samenwerking met Enlace CL en Maria omvat programma’s van 1, 2 of 3 weken die zowel taallessen als boeiende activiteiten aanbieden in het prachtige Málaga.

 

Kies je eigen pad

Spaans Academy online

Spaans leren in online
Het stelt je in staat om vanuit het comfort van je eigen omgeving te leren, waar en wanneer het jou uitkomt. 

Spaans beginnners - 0

Spaans beginners - A1

enlace-creatief-leiderschap-logo

Navigation

Contact

Enlace Creatief Leiderschap
KVK: 806774360000
enlacesaskia@gmail.com

Volg Enlace via: