Boeken

Ontrafeld is deel I van drie delen. Ana is de hoofdpersoon. Via haar reis je naar Lima, naar Cusco, de heilige Vallei der Inca’s en de jungle van Loreto. Impressies van mensen, steden en dorpen, landschappen, gewoontes.  

 

 

 

 

Ontrafeld

Na vijf jaar schrijven, inspiratie, herschrijven, m’n vrienden mee laten lezen, herschrijven, geen inspiratie, schrijven. 

Het is zo ver!

De oude schriftjes van toen, vormen de basis van deze roman. Ik vertrok zelf ooit naar Peru om er stage te lopen. Het verhaal van de hoofdpersoon Ana is heel losjes gebaseerd op mijn eigen verhaal, maar Ana heeft haar verhaal. 

Zo heeft iedereen een eigen verhaal. Inspireren, geïnspireerd worden. Door het land, door de mensen die je ontmoet in je leven, de ervaringen.

Fotografie door Kesya Willems

Over De Auteur

Saskia's passie voor natuur en culturen komt naar voren in haar coach trajecten en schrijfwerk. In Peru begaf ze zich als cultuurspecialist een lange tijd tussen lokale en internationale professionals. Saskia combineert haar werkervaring in Peru met schrijverschap en (taal of inspiratie)workshops in binnen- en buitenland.

Haar eerste schrijfproject is haar roman Ontrafeld. Ze geeft workshops, trainingen van wens naar werkelijkheid en is dol op samenwerkingen zoals met de 5voorimpact coaches en romanazwang retreats en werkweken in Mallorca.
Ze is gecertificeerd ME+U drijfverencoach en werkt met veel plezier als taaldocente op een gezellige, creatieve opleiding.

Copyright © 2022 Enlace Creatief Leiderschap