Samen Werken

Wil je als bedrijf of organisatie samenwerken?

Van teamcoaching tot onderwijs

Zelfkennis, creativiteit, samenwerken zijn, voor mij, de drie pijlers naar een succesvol leven.

Regelmatig ga ik zakelijke samenwerkingen aan. Dit is altijd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, van bedrijfsleven tot onderwijs. Hierbij staat talent centraal.

5 voor Impact is zo’n samenwerking. Drie talentvolle coaches en ik zijn achter de schermen druk bezig met een bijzonder 5 daags programma. Deze opleiding en andere workshops en trainingen zijn te zien op onze website: www.5voorimpact.nl

 

 

team-ontwikkeling

Jouw boek schrijven

Mijn droom, een eerste culturele roman ‘Ontrafeld’ Op reis om de weg naar jezelf te vinden heb ik in samenwerking met Fatimah Ali van Know uitgeverij kunnen realiseren.

Wij gaan samenwerken! Wil jij je droom realiseren met ons? Een receptenboek, een roman. Er zijn zoveel mogelijkheden

Vraag vrijblijvend een gesprek met mij of met Fatimah aan!

Frinds at the coffee

Jongeren en Onderwijs

Met de programma’s Young & Connected (10-14 jaar) en Young & Talented (15-21, 21+) van ME+U begeleid ik leerlingen en studenten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en studiekeuzes maken.

Trajecten voor scholen, docenten, coaches, studieadviseurs, decanen en ouders behoren ook tot de mogelijkheden. 

Dit is een samenwerking met Carla van Rehbergen, management van ME+U. Als gecertificeerd partner van deze drijfveren

Team Ontwikkeling

Trajecten voor teams, medewerkers en professionals. Deze trajecten leveren de taal en het inzicht om loopbaan vraagstukken helder te krijgen. Zowel bij persoonlijke coaching en versterking van teams werk ik met mijn collega’s van ME+U.

Deze methode geeft een moderne kijk op persoonlijke ontwikkeling en samenwerking in werksituaties. Deze trajecten zijn in samenwerking met de coaches van 5voorImpact

Je kan je alvast opgeven voor: 

De webinar 19 september 

De inspiratiebijeenkomst 14 november

Beide bijeenkomsten zijn gratis.

Coach answering questions in a work meeting
Designers working in team

ME+U Training

Ben jij een coach en lijkt het je wel wat om de ME+U drijfveren in te zetten voor jouw eigen onderneming? Dan is deze training geschikt voor jou.

Dit aanbod is een samenwerking met ME+U Education 

Enlace Retreats

Samenwerkingen 

Van 18 oktober t/m 25 oktober 2022  in Mallorca  samenwerking met Romana Zwang 

Workaction Retreat

Wil je werken op een andere locatie maar ook ontspannen en een sangria drinken op het mooie eiland Mallorca? Ga dan met ons mee op Workaction Retreat, waar we business & pleasure combineren.

De retreat vindt plaats in een vrijstaand en gezellig huis op het prachtige eiland Mallorca, waar de zon jouw wangen kust. 

Wat kun je verwachten tijdens de retreat?
Elke ochtend starten we de dag rustig op met ontspannende yoga en meditatie. In de middag ligt het programma grotendeels open, het is maar net waar jij behoefte aan hebt.

  • Er is volop gelegenheid om aan jezelf te werken in een prachtige en rustgevende omgeving
  • Inspirerende activiteiten en oefeningen geven je ruimte in je hoofd en lichaam waardoor je kunt loslaten, opladen, creatief denken, jezelf herontdekken en zo kom je weer in een heerlijke flow terecht
  • Activiteiten en oefeningen vertalen zich naar: fietstochten, praatsessies, ademhalingssessies, massages, relaxte yoga, meditatie, en meer!
  • Aan alles is gedacht: handdoeken, opgemaakte bedden, lekkere en gezonde maaltijden, ook zijn er heerlijke hapjes, drankjes en tussendoortjes
  • Je belandt in een warm huis 
  • Je ontdekt het prachtige eiland Mallorca met mooie stranden en het rustige stadje Porto Colom met leuke restaurants, cafés en strandclubs
 

 

 

 

Copyright © 2022 Enlace Creatief Leiderschap

Algemene Voorwaarden | Privacy Beleid | Cookie Beleid | Website Design