IntuÏtieve Ontwikkeling

Intuïtieve ontwikkeling is niet alleen een vorm van zelfontplooiing, het is een prachtige reis die je kunt maken om inzicht te krijgen in jezelf en je omgeving. Het is een krachtige manier om je persoonlijke groei te versnellen en je creativiteit te laten stromen. Door je intuïtie te ontwikkelen, kun je beter luisteren naar je innerlijke stem en leer je vertrouwen op je gevoel. Het is een ontdekkingstocht waarbij je jouw eigen blokkades leert kennen en kunt overwinnen. Er zijn talloze manieren om intuïtieve ontwikkeling in je leven te integreren en ik sta klaar om je te begeleiden bij jouw unieke ontdekkingsreis. Samen kunnen we jouw persoonlijke groei in kaart brengen en kijken waar je behoeftes liggen.
 

Als je inzicht hebt in je intuïtieve ontwikkeling, geeft dat je de mogelijkheid om gerichte keuzes te maken en heb je tools die je overal en altijd in kan zetten. Het leidt tot Persoonlijk Creatief Leiderschap.

    
 

Ontwikkeling van jezelf gaat in stappen. Intuïtie wordt gevormd door een combinatie van jouw opgeslagen herinneringen, kennis, ervaring, cultuur, zintuiglijke waarnemingen, gevoel en je opname van de situatie. Dit gaat vaak razendsnel en gepaard met een overweldigend gevoel.

Mini traject

Intuïtieve Ontwikkeling voor jou

In drie ontmoetingen van twee uur werken we aan het vergroten van je intuïtie omtrent een vraagstuk. Voorwaarden: – je staat open voor intuïtief werken – je hebt een vraag.

  • Wil je je eigen verhaal schrijven maar weet je niet waar je moet beginnen?
  •  Heb je veel goede intuïtieve ideeën en wil je dat eens een keer concreter uitwerken?
  • Wil je spelenderwijs meer inzicht krijgen in je  intuïtieve ontwikkeling?
  • Kan je je wel vinden in het woord hoogsensitief, maar is het niet praktisch genoeg voor je?
  • Twijfel je over je studie of wil je een andere baan waar je je beter op je plek voelt?

 

499,- excl. 21 % BTW  incl. digitale readers, lunch.

Wat levert het op?

Ervaringen en resultaten

Wat klanten vertellen

Contact

Enlace Creatief Leiderschap
KVK: 806774360000
enlacesaskia@gmail.com

Volg Enlace via:

Copyright © 2022 Enlace Creatief Leiderschap

Algemene Voorwaarden | Privacy Beleid | Cookie Beleid | Website Design